Mazda přiveze na newyorský autosalon velké překvapení, půjde o chystané SUV?

Tento týden v pátek se otevřou veřejnosti brány newyorského autosalonu, ale novinářské dny startují už den dva předem. Pochopitelně automobilky jsou netrpělivé, a proto odhalují těsně před premiérou své nové modely.

Mezi nedočkavé značky se řadí samozřejmě i Mazda, která prohlásila, že na tamní autosalon chystá velké překvapení a k této příležitosti vydala také teaser video.

Jako první věc, která všechny novináře i skalní fanoušky napadla, je debut omlazené Mazdy 6 (2018), jenomže tady není co skrývat, neboť byla již kompletně představena. Mnohem reálnější je možnost, že se v New Yorku představí Mazda 6 (2018) s pohonem všech čtyř kol, jak už dříve avizovaly spekulace.
Další variantou může být středně velké SUV, které se bude prodávat pouze na americkém území a vznikne na základě spolupráce s Toyotou. Ale i tak je to nejspíše brzy, protože společná továrna Mazdy a Toyoty ještě není ani postavená.
Nedávno jsem psal ještě o tom, že nová Mazda 3 nabídne digitální přístrojový štít, ale debut nové „trojky“ nepřipadá v úvahu ani náhodou. Ovšem taková Mazda CX-3 očekává modernizaci každým dnem, jenomže model vyobrazený ve videu nějak neodpovídá velikosti malého SUV. 
Osobně si myslím, že se ukáže Mazda 6 AWD. Nechme se překvapit.
Zdroj: carscoops.com

Jiří Diviš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *