Známý úpravce Liberty Walk vyšperkoval Mazdu RX-3, vypadá opravdu rozzuřeně

Závodní speciál pro Mad Mika si ještě určitě vybavíte, kdy svou původní RX-7 vylepšil o tvář klasické RX-3. A právě tento oldtimer si vybral i Wataru Kato.
Že Vám to jméno nic neříká? Ale určitě ano, jelikož jde o zakladatele jedné z nejznámějších japonských tuningových firem, přesněji Liberty Walk. A není pouze zakladatelem, ale také majitelem několika historických vozů.

Protentokrát si vybral na mušku klasiku japonské automobilky, model RX-3, kterému dodal plno exteriérových i interiérových úprav podle receptu společnosti Liberty Walk. Zvenčí tak upravená RX-3 oslní novým widebody kitem, jež nabízí černé rozšířené lemy, černý přední splitter těsně nad zemí nebo malá zpětná zrcátka či další spoilery. Součástí každé úpravy Liberty Walk jsou nepochybně i masivně široká kola.
Pokud sledujete aktivity úpravce Liberty Walk, zajisté Vás trkne, že modifikovaná Mazda RX-3 je ve stejném barevném provedení jako nedávno vylepšený McLaren 650S. Pod kapotou japonské klasiky se pak nachází značně upravený rotační motor 12A o výkonu 200 koní a ty jsou přenášeny na zadní kola. Bohužel nebylo zmíněno, na kolik vyšla celková úprava RX-3, ale výsledek je impozantní.

Zdroj: carscoops.com



Jiří Diviš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *