Belgické dealerství zkrášlilo Mazdu MX-5 podle svého gusta, momentálně je na prodej

Už dlouhodobě jsme v kontaktu se čtenářem našeho magazínu, který je sice české národnosti, avšak pracuje v belgickém dealerství značky Mazda. A co nám protentokrát prozradil?
U nich na dealerství Van Herck je momentálně hlavní hvězdou speciálně upravená Mazda MX-5 (ND), která je natolik originální, že její dvojče nenajdete nikde, poněvadž vedení belgického autosalonu si ji postavili k obrazu svému. Čím je tato MX-5 výjimečná?

Belgičtí kolegové vzali standardní MX-5 (ND), která má pod kapotou dvoulitrový čtyřválec o výkonu 160 koní a upravili ji sportovním vzduchovým filtrem, 17palcovými koly SHOXX Racing a snížením podvozku. Dále nabídne sportovní přední mřížku, karbonové polepy karoserie, větší větrnou mřížku za sedadly, ale také sportovně laděný výfuk s dvojitou koncovkou přímo od Mazdy. Celkovou sportovnost podtrhuje sada spoilerů Aeropack a v interiéru se vyjímá Alcantara Pack.

A cena? Ta byla stanovena na 29 600 euro (v přepočtu cca 800 tisíc korun). Na další fotografie i informace se můžete podívat v následujícím inzerátu.

Jiří Diviš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *