Pozvánka na Mazda sraz Pálava 2017, očekává se hojná účast

Osobně, potažmo portál Mazda News, jsem se letos zúčastnil prozatím dvou větších srazů. První z nich zahájil sezonu, a to prvním dubnovým dnem, v okolí Hradce Králové. Pak koncem června následoval sraz Mazda Reunion, kde byla opět skvělá atmosféra.
Ovšem momentálně nás Mazďáky čeká největší sraz, konající se každoročně v druhé polovině měsíce srpna na Pálavě. Na toto setkání se těší mnoho majitelů vozů Mazd a hlavně Mazda News dostalo tu čest stát se mediálním partnerem, za což organizátorům ještě jednou děkuji.

Za pálavským setkáním stojí manželé Grulichovi, jmenovitě René a Veronika, kteří dávají do organizace nejen mnoho sil a času, ale také lásku. Poprvé zorganizovali setkání Mazďáků v roce 2012, takže letos se uskuteční již pátý ročník. Samozřejmostí srazu v takovém rozsahu je i škála sponzorů, podrobný výpis zde. Každý ročník se zvyšuje počet účastníků, vloni dorazilo celkem 58 vozů a 96 lidí z Čech, Moravy, Slezska, ale i Slovenska a Maďarska.
Letošní ročník bude uspořádán v termínu 17. – 20. 8. 2017, a to konkrétně v Dolních Věstonicích v kempu U Vody, patřící Pavlíně Langrové. Vstupné bylo stanoveno na 200 Kč/osobu a platí se i v případě, že dorazíte „na otočku“. Příjezd prvních účastníků je očekáván již ve čtvrtek 17. 8. od 16:00 hodin. Poté proběhne ubytování účastníků a volná zábava.
Hlavní program započne v pátek, kdy se v 9:30 hod odjíždí na přilehlé letiště a do pravého poledne zde budou probíhat soutěže. Plánují se jiné, než byly na jiných ročnících. Poté bude následovat samozřejmě oběd a návrat do kempu. Po jídle se zase skupinka účastníků vrátí k soutěžím, cirka do 18:00 hod a pak se dočká volné zábavy či pečení selátka. V sobotu se program opakuje během dopoledne, avšak po obědě se tentokrát odjíždí formou spanilé jízdy do Kostic na Crash Cars.  Po návratu z této akce se uskuteční vyhlášení soutěží z pátku i soboty. V neděli je naplánováno především dospání sobotního veselí a pak hlavně loučení účastníků, ale také speciální slosování čísel z náramků – v minulém roce se soutěžilo o poukázky na vyhlídkové lety a letos tomu nebude jinak.
Co se týče samotné organizace, je nutné potvrdit svou účast na následujícím odkazu, i kdybyste přijeli jenom na pár hodin. Hlavně je důležité, abyste se drželi daného rozpisu, který Vám bude rozdán při uvítání na srazu. Pokud jde o portál Mazda News, respektive mou osobu, budu osobně přítomen cca od pátečního oběda do sobotního odpoledne – nějaké samolepky budu mít s sebou. Tak se na Vás těším, ale nejen já, ale hlavně Veronika, René a další lidé s Mazda diagnózou.

Jiří Diviš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *