Rozhovor s Monikou: O třetím Královéhradeckém srazu, ale i vztahu k Mazdě

Zimní období je konečně na ústupu a začínají se plánovat všemožné akce či srazy. Což pochopitelně také znamená, že se blíží zahájení další sezóny.
K této příležitosti jsem trochu vyzpovídal mou úžasnou kamarádku a zároveň i milovnici Mazd a čtenářku portálu Mazda News, Moniku Šormovou, aby tak nastínila, co má v plánu během letošního roku a proč právě obdivuje Mazdu.

1. Ahoj Mončo, oslovil jsem tě, protože vím o tobě, že jsi velká fanynka značky Mazda, ale také pořádáš každoročně sraz příznivců a majitelů vozů Mazda. Co tě motivovalo k uspořádání takového setkání?
Ahoj! Jelikož jsem vyrůstala v „auťácké“ rodině, vždy jsem k autům měla blízko. Přijdu do styku s poměrně velkým množstvím aut různých značek, ale až Mazda mě uchvátila tak, jako žádné jiné auto. Ani nevím, čím to. Zbožňuju ji!

Na internetu jsem si všimla, že se pořádají různé srazy, na více místech republiky, ale u nás nic. Což byla výzva. Sešli jsme se a den si užili natolik, že jsem se těšila, až se opět sejdeme.

2. V letošním roce pořádáš již třetí ročník Královéhradeckého srazu a dá se říci, že jde o první sraz v sezoně, je to tak? Jaký byl vlastně ten první? Kolik lidí přijelo?
Nejspíš to je opravdu první letošní sraz Mazd. Na první sraz přijela 3 auta – dvě RX-8 a s tou mou dvě Mazdy 6. Den jsme si užili na 200%, opravdu báječné odpoledne.
3. Opravdu přijelo tak málo fanoušků? Je hezké, že tě to neodradilo od dalších ročníků, čím to je?
I když na prvním setkání nás bylo tak málo, stálo to za to. Není nad to mít kolem sebe lidi se stejným zájmem. Dlouho jsem na ten den vzpomínala a měla jsem radost z toho, jak fajn lidi kolem Mazd jsou.
4. Proč sis právě oblíbila automobilku Mazda? Jaké Mazdy máš doma v garáži?
Vždy jsem měla ráda japonská auta. Zaujala mě jednak vzhledem, tak skvělým pocitem z jízdy. Jezdit s Mazdou je opravdu radost, baví mě. Doma mám dieselovou Mazdu 6 kombi (GY) a splněný sen – Mazdu MX-5 (NB).
5. Čím dorazíš ty na letošní sraz v Hradci Králové? Plánuješ navštívit i jiné srazy? Pokud ano, jaké?
Mám moc ráda obě dvě a tak tam obě dvě budu mít. Šestku bude řídit můj kamarád, který mi se srazem pomáhá a já pojedu s Miatkou. Jako loni, tak i letos bych se chtěla ukázat na Mazda srazu na Pálavě a určitě i nějaký Miata sraz. Uvidíme, co mi práce dovolí :-).
6. Jaký program připravuješ na tebou pořádaný sraz, který se koná 1. dubna 2017? Vím, že jde o překvapení, ale aspoň trochu nalákej čtenáře Mazda News :-).
Co se bude dít, tajemstvím není. V plánu je návštěva restaurace, která je rezervovaná přímo pro nás. Jelikož je nás hodně, všichni budeme mít stejné jídlo, ale jsou tam velice ochotní a pokud vybrané jídlo nebude chutnat, udělají i něco z menu. Až nám slehne, pojedeme na 40 km dlouhou projížďku, kde uvidíte hory, přehradu a východočeské moře.
7. A poslední otázka! Co nejvíc obdivuješ na vozech od Mazdy?
Mazda je pro mě auto, které má duši. Jsou krásné, nadčasové, spolehlivé a zábavné.
Pro připomenutí:
III. Královéhradecký sraz se uskuteční již 1. dubna 2017 poblíž Dvora Králové nad Labem a jsou zvaní příznivci a majitelé automobilů značky Mazda. Už teď vím, že půjde o skvěle strávený sobotní den a pochopitelně nebude chybět i moje maličkost. Takže pokud chcete pokecat s lidmi, kteří mají lásku ke stejné značce jako Vy či chcete poznat člověka, co stojí za portálem Mazda News, určitě dorazte! Já i Monika se na Vás velmi těšíme. Další podrobnosti si přečtěte na následujícím odkazu, kde potvrďte i svou účast.

Jiří Diviš

0 thoughts on “Rozhovor s Monikou: O třetím Královéhradeckém srazu, ale i vztahu k Mazdě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *